HomeCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share|

Regulament Admins RPG

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
Fondator
avatar


Rank: Fondator
Posts : 194
Reputation : 4
Join date : 05/01/2017
Age : 17
PostSubject: Regulament Admins RPG Wed Feb 15, 2017 4:10 pm
Regula Nr. 1: Adminii serverului sunt pentru a tine bunul mers al serverului si pentru a face jocul placut. De aceea prima din regulile de baza este: Atentie la comportamentul fata de jucatori .
Info:Adminii au datoria de a pastra jocul cat mai placut, asta presupune : Ajutarea playerilor, banarea codatilor sau playeriilor care au intrat cu intentii de a disturba linistea jucatorilor, de a raspunde la reporturi, a face eventuri.
Regula Nr. 2Admini nu au voie sa isi dea Teleport (/goto) la un player, fara un motiv intemeiat.
Regula Nr. 3Admini nu au voie sa foloseasca comenzile in interes personal sau pentru scopuri personale ori favoriza un jucator.
Regula Nr. 4: Admini au voie sa faca maxim 10 eventuri / 24h.
Regula Nr. 5Admini nu au voie sa trateze playerii cu superioritate sau sa ii ia peste picior.

Regula Nr. 6: Admini nu au voie sa foloseasca comanda /edit - price/level/founds - biz, /edit price/level - house decat cu acordul ownerului.
Regula Nr. 7: Admini nu au voie sa foloseasca comand /givegun, /sethp, /setarmor in interes personal.
Regula Nr. 8: Admini nu au voie sa foloseasca comanda /prison, /ajail, /unjail in interes personal sau pentru a ajuta un player, fara un motiv intemeiat.
Regula Nr. 9: Admini nu au voie sa foloseasca comand /gotocar, /getcar in interes personal, comanda se poate folosi doar la event sau cu un motiv intemeiat.
Regula Nr. 10: Admini nu au voie sa foloseasca comanda /gethere decat in cazul eventului sau cazuri similare(reporturi).
Regula Nr. 11: Admini nu au voie sa foloseasca comand /o in interes personal sau sa faca spam.
Regula Nr. 12: Admini nu au voie sa dea /kick , /warn, /ban pentru ca li s-a pus "pata" pe un player, decat daca player-ul a jignit ,injurat un player/admin sau a incalcat regulamentul serverului.  Iar movitele sa fie roleplay si adecvate in conformitate cu regula incalcata. Exemplu "Deranjare event, Jignire, Spam, Hack, Reclama, Incalcare regulament " etc.
Regula Nr. 13: Admini nu au voie sa foloseasca comanda /mute fara un motiv intemeiat (spam, injurii, jigniri) etc.
Regula Nr. 14: Admini nu au voie sa jigneasca playerii sub nici-o forma, daca un player jigneste un admin, adminul poate sa aplice comanda /mute sau in unele cazuri /warn sau chiar /ban.
Regula Nr. 15: Admini nu au acces la comanda /editstats , /givemoney, /editbiz, /edithouse, doar ownerii au accesul.
Regula Nr. 16: Adminii nu au voie sa ameninte un player sub nici o forma !
Regula Nr. 17: Adminii nu au foie sa foloseaca comanda /duty in interes personal, au voie sa o foloseasca doar in cauzrile urmatoare: event, asistenta reporturi, dar dupa finalizarea eventului sau programului de asistenta este obligat sa se puna off-duty.


Back to top Go down
View user profile http://bestgamingcommunity.forumrm.net

Regulament Admins RPG

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Best-Gaming community :: COMMUNITY SERVERS :: COMMUNITY SERVERS :: Servere GTA San Andreas Multyplayer :: ✔RPG.B-GAMING.RO :: Regulament-